Theater aan de Parade streamt elke dag een andere voorstelling

29 maart 2020, 12:24 - Redactie
Theater aan de Parade streamt elke dag een andere voorstelling

Theater aan de Parade in Den Bosch is begonnen met het dagelijks streamen van een andere voorstelling onder de noemer Theater aan de Parade Deelt.

"De theaters zijn dicht, de samenleving komt stapje voor stapje steeds meer tot stilstand. Maar Theater aan de Parade wil geen achteruitgang. Wij willen de mensen blijven verrijken met theater, muziek en cabaret. Wij willen kunst en cultuur met elkaar blijven beleven. Want wat voedt je lijf, hoofd en hart meer dan een mooie voorstelling, een aangrijpend verhaal of een ontroerend concert? Dus daarom: Theater aan de Parade Deelt!" aldus het theater.

Elke avond wordt er om 20:00 uur een voorstelling op de website geplaatst en op sommige dagen zal er om 14:30 uur een jeugdvoorstelling te zien zijn.

Gisteravond werd om 20:00 uur de docu Pinkpop van Toneelgroep Maastricht met in de hoofdrollen onder meer Huub Stapel en Henriëtte Tol. De band Rowwen Hèze schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe muziek en speelt deze live op het podium. Omringd door foto’s en video’s uit het rijke Pinkpop-archief, brengt Toneelgroep Maastricht een ode aan de liefde én aan het wereldberoemde popfestival. Regisseur Servé Hermans verzorgt de inleiding.

Pinkpop kan hieronder teruggekeken worden.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda