Talkshow M (her)opent feestelijk de deuren van Carré

24 juni 2020, 20:53 - Redactie
Talkshow M (her)opent feestelijk de deuren van Carré

Op woensdag 1 juli heropent M de deuren van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op die dag mogen alle theaters in Nederland weer publiek ontvangen. Nu zonder bovengrens voor het aantal, mits de anderhalve meter afstand wordt gehandhaafd.

Hét moment voor Margriet om de studio te verlaten en met verschillende gasten en optredens in het theater aan de Amstel stil te staan bij de veranderingen van de afgelopen maanden en ook gezamenlijk de blik op de toekomst te richten. Met optredens van onder andere Freek de Jonge, Igone de Jongh & Marijn Rademaker, Shary-An en G-Roots.

"De afgelopen maanden hebben we aan tafel bij M vele gesprekken gevoerd. Uiteraard over de coronacrisis, over de impact daarvan op ons leven en de economie, maar ook belangrijke grote thema’s als vrijheid, racisme, de positie van oud en jong en het belang van cultuur kwamen veelvuldig aan de orde. In deze speciale uitzending van M ga ik met onze gasten in gesprek over wat er voor hen veranderd is en wat dat zegt over de toekomst. Niemand had drie maanden geleden kunnen denken dat we in de laatste week van dit seizoen vanuit Carré een uitzending mét publiek zouden maken. Ondanks alles, is ook dat hoopvol." aldus Margriet van der Linden.

Madeleine van der Zwaan, directeur Theater Carré: "Het zijn uitdagende tijden voor ons als onafhankelijk theater zonder cultuursubsidie. Dat we vanaf 2 juli weer starten met voorstellingen én dat we op 1 juli een bijzondere live uitzending van M in ons theater hebben om ons samen voor cultuur in te zetten, is een fijne voorzichtige start."

M vanuit Carré is op woensdag 1 juli te zien om 19:00 uur op NPO 1.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda