Studio 100 kondigt record aantal nieuwe shows aan

3 juli 2017, 14:23 - Redactie
Studio 100 kondigt record aantal nieuwe shows aan

Het volgend theaterseizoen belooft een bijzonder seizoen te worden voor Studio 100 met een record aantal nieuwe shows. Zo zullen er volgend seizoen maar liefst 10 nieuwe producties op het Vlaamse publiek worden losgelaten.

Nieuwe K3 Show

Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak te pakken en komen zij in het voorjaar van 2018 terug naar de grote zalen met een nieuwe K3 show. Dat wordt ongetwijfeld weer dansen, zingen en springen op de leukste K3 hits. Vanaf 17 maart 2018 in Hasselt, Oostende, Gent en Antwerpen.

Ghost Rockers on tour

Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy gaan vanaf september op toer door heel Vlaanderen. Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers mee met hun grootste hits. Op dit moment zijn er al een aantal shows volledig uitverkocht, daarom zijn er al extra voorstellingen gepland. Vanaf 10 september in Roeselare, Heist-Op-Den-Berg, Gent, Oostende, Antwerpen, Asse en Hasselt.

Bumba show

De liefste clown ter wereld trekt opnieuw naar het theater met een nieuwe show Bumba en het Magische Wonderboek. Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennnen.

Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van. Bovendien komen Lars en Lies na de voorstelling naar de foyer voor een meet & greet. Vanaf 3 november in Scherpenheuvel, Geel, Brugge, Mol, Torhout, Overijse, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Heist-Op-Den-Berg, Kortrijk Herentals, Dendermonde, Oostende, Asse, Genk, Vilvoorde, Ninove, Diest, Gent, Antwerpen en Hasselt.

Samson & Gert Kerstshow

Ondertussen is het een echte klassieker geworden: tijdens de kerstvakantie met het hele gezin genieten van de Samson & Gert Kerstshow in combinatie met Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt. Een sfeervolle show net als voorgaande jaren met een showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor.

Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. En ook deze keer kan je met jouw ticket van de Kerstshow gratis genieten van de attracties, shows en animaties van Winter Plopsaland of Plopsa Indoor Hasselt. Vanaf 23 december in Plopsaland De Panne en Hasselt.

Plop Show

Kabouter Plop en zijn vrienden vieren hun 20e verjaardag dit jaar en dat wordt gevierd met een feestelijke verjaardagsshow in het theater. Plop, Kwebbel, Klus en Smal gaan een leuk feestje bouwen. Het wordt een show vol met verrassingen, leuke grappen en natuurlijk alle kabouterhits van de afgelopen 20 jaar. Vanaf 27 januari volgend jaar in Asse, Genk, Gent, Roeselare, Scherpenheuvel, Antwerpen, Hasselt en Oostende.

Ketnetmusical: Team U.P.

Ketnet en Studio 100 slaan na de musicals Kadanza, Kadanza Together en Unidamu de handen opnieuw in elkaar voor een nieuwe musical: Ketnet Musical – Team U.P. In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste?...

In deze school komt Lars, de zoon van een groot sporter, tegen zijn zin terecht. Want dit hoort zo voor een zoon van een sportman. Niet iedereen is even blij met zijn komst. En wanneer de directie, omwille van zijn vader’s bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.Team U.P! is een bruisende musical voor zowel de sport- als de muziekfanaat. Vanaf 3 maart in Plopsaland De Panne, Gent, Oostende en Antwerpen.

De Grote Sinterklaasshow

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zetten het Sportpaleis weer op stelten met de Grote Sinterklaasshow. Het belooft één groot feest te worden met natuurlijk Sinterklaas, heel wat Zwarte Pieten en alle Studio100-vrienden: met K3, Ghost Rockers, Nachtwacht en Rox! Maar ook met Mega Mindy, Bumba, Samson & Gert, Piet Piraat en zijn kornuiten, de Ploppertjes én Maya. Ook Flin & Flo en Lolly Lolbroek zullen erbij zijn. Op 2 en 3 december in Antwerpen.

Volwassenen toegelaten

Op zaterdag 28 augustus organiseren Studio 100 & De Schorre Lekker Klassiek. Doorheen het prachtige domein De Schorre kan je genieten van prachtige, klassieke muziek. Dit zowel op de 2 podia met een waaier aan klassieke optredens als op het ganse domein dankzij verrassend muzikaal straattheater.

Naast het oor, worden ook de smaakpapillen verwend want tijdens het festival kan je ter plaatse bij de verschillende foodstands heerlijke gerechten bestellen op culinair hoogstaand niveau. Daar zorgen de topchefs van kookzender njam! voor. e]ovendien zullen de chefs ook ter plaatse zijn.

#ThrowbackThursday

Het evenement #ThrowbackThursday in het Sportpladijs richt zich niet op kinderen maar is er speciaal voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen. Heel wat generaties jongeren zijn opgegroeid met Samson en Gert en zijn stiekem nog steeds fan van hun kinderhelden. Zij zullen zich tijdens dit evenement helemaal en schaamteloos kunnen uitleven op de grootste hits uit hun kindertijd. Er zijn 4 voorstellingen gepland, op 29 en 30 november en op 4 en 5 december. #Throwback Thursday is een coproductie van Ketnet en Studio 100.

40-45

Na het succes van de spektakelmusical 14-18, kondigde Studio 100 met veel plezier de opvolger van deze succesmusical aan: 40-45. Deze musical belooft nog spectaculairder te worden en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première staat gepland op 7 oktober 2018.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda