Stichting Mét brengt Urinetown op 20, 21 en 22 april in Schouwburg De Meerse

18 maart 2017, 10:49 - Redactie
Stichting Mét brengt Urinetown op 20, 21 en 22 april in Schouwburg De Meerse

Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 april brengt Stichting Mét (voorheen musicalgroep Face) de energieke en unieke musical Urinetown op de planken in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Het thema van de musical is weliswaar plassen, maar het handelt over meer alledaagse zaken die ons allemaal raken. Urinetown zit vol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Deze voorstelling neemt zowel de politiek als het genre musical op de hak. Een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie dat op Broadway 3 Tony Awards won.

Na het succes van Beauty and the Beast in 2015 is Urinetown de tweede productie van Stichting Mét. De artistieke leiding is in handen van Martijn Egelmeer (regie en choreografie) en Josh Mills (muziek). Kaarten zijn online verkrijgbaar op de website www.passievoortheater.nl, met uiteraard directe stoelkeuze.

Crowdfundingsactie

Naast het spelen in de voorstelling is de cast betrokken bij de ontwikkeling en productie van de voorstelling. Het decor, kleding, grime en zelfs de kaartverkoop ligt in handen van de cast. Om het lichtplan een extra dimensie te geven is de musicalgroep een crowdfundingsactie gestart op Voordekunst.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda