Smash: A New Musical komt naar Broadway

21 mei 2020, 17:53 - Redactie
Smash: A New Musical komt naar Broadway

Smash: A New Musical gaat naar Broadway komen zo hebben Steven Spielberg, Robert Greenblatt en Neil Meron officieel aangekondigd.

De nieuwe musical is gebaseerd op de populaire televisieserie van NBC die te zien was van februari 2012 tot en met eind mei 2013. De cast van de serie bestond uit onder anderen Debra Messing, Jack Davenport, Katharine McPhee, Christian Borle, Megan Hilty, Jeremy Jordan en Anjelica Huston. In totaal waren er twee seizoen geproduceerd.

Componisten Marc Shaiman en Scott Wittman verzorgde de muziek voor de serie en zij zullen ook beiden betrokken zijn bij de nieuwe musical. Diverse bekende nummers uit de serie zullen te horen zijn in de musical waaronder het nummer Let Me Be Your Star. Bob Martin en Rick Elice zullen het script gaan schrijven. Julia Houston en Tom Levitt (schrijversduo), evenals Ivy Lynn en Karen Cartwright zullen centraal blijven staan in het verhaal dat gaat over de ontwikkeling van de Broadway-musical Bombshell, gebaseerd op het leven van Marilyn Monroe.

Wanneer Smash: A New Musical precies te zien zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda