Silver Metz ook te zien in The Christmas Show

13 november 2017, 19:39 - Redactie
Silver Metz ook te zien in The Christmas Show
Foto: Roy Beusker

Silver Metz krijgt een rol in The Christmas Show. In de familievoorstelling, die op 23 en 24 december is te zien in de Ziggo Dome, speelt de negenjarige Amsterdammer de rol van kleine Tim. Silver is bekend van zijn rol als de kleine Ciske in Ciske de Rat.

In januari won Silver hij nog een Musical Award voor Beste Talent, voor zijn rol van Ciske de Rat. In The Christmas Show speelt Silver Metz opnieuw met Danny de Munk. Danny speelt de rol van Justins neef Fred, een rasechte Amsterdammer die niks moet hebben van de showbizz en grote ego’s. Andere rollen zijn er voor Glennis Grace, Holly Mae Brood, Martijn Fischer en illusionist Victor Mids.

De derde editie van The Christmas Show wordt een moderne vertelling van het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens.

De verwende popster Justin Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, heeft enkel oog voor zijn carrière en verplicht zijn crew met kerst te werken. Dat geldt ook voor zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), de moeder van kleine Tim die niets liever wil dan samen thuis de kerstcadeaus uitpakken.

Carlo Boszhard, die samen met Maurice Wijnen het script schreef, kruipt in de huid van Justins vroegere manager Jakob van der Geest.

Bron: ANP

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda