Shawn Mendes pakt rol in nieuwe musicalfilm Summer of Love

18 maart 2017, 21:01 - Redactie
Placeholder image

Shawn Mendes, 1 mei te zien in de Ziggo Dome, heeft een rol weten te bemachtigen in de nieuwe musicalfilm Summer of Love. Het is echter nog niet duidelijk welke rol de Canadese singer-songwriter zal gaan spelen in de nieuwe live-action film, ook is het nog niet duidelijk of hij op de soundtrack van de film te horen zal zijn.

Waar de musicalfilm precies over zal gaan is op dit moment nog niet duidelijk maar de titel van de film lijkt te verwijzen naar de Summer of Love uit 1967. De Summer of Love vond plaats in Haight-Ashbury, een buurt in San Francisco, en was een van de hoogtepunten van de hippiecultuur in de jaren 60.

Het zal voor de zanger zijn debuut worden op het grote scherm. Overigens werkte hij in 2013 wel al mee aan de animatiefilm Underdogs waarvoor hij een stem insprak.

De regie van Summer of Love ligt in handen van de Canadese regisseur Ivan Reitman, het is voor Reitman de eerste keer dat hij een musicalfilm regisseert. Wanneer Summer of Love in de bioscoop te zien zal zijn is nog niet bekend.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda