Sfeervol Lach voor een dag Gala levert € 80.000,- op

16 december 2019, 15:08 - Redactie
Sfeervol Lach voor een dag Gala levert € 80.000,- op

In het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam vond het derde Lach voor een Dag Gala plaats. Tijdens het gala is er een bedrag van € 80.000,- opgehaald. De avond kende vele hoogtepunten, diverse artiesten zoals Arjen Baakman, The Key Sisters, Jennifer Ewbank en Lee Towers traden belangeloos op. De ruim 250 gasten genoten van het programma.

“Zo mooi deze avond, ik ervaar zoveel warmte om mij heen. Hoe bijzonder is zo’n avond met zoveel mensen die de Stichting een warm hart toedragen. Ik kom er niet over uit, en wat een prachtig bedrag heeft deze avond opgeleverd. We hopen volgend jaar minimaal 150 wensdagen te organiseren, en dat gaat samen met de donaties die wij naast dit bedrag ook altijd binnen krijgen nu zeker lukken”, aldus Jacco van Kleef, voorzitter van Stichting Lach voor een Dag.

De avond begon met een verrassende flashmob, zang en dans op het eigen lied van de Stichting, door alle aanwezige cast & crew. De 10 schilderijen die door wenskinderen waren gemaakt werden daarna aan het publiek getoond en in een mum van tijd waren deze verkocht. Het begin van een hele mooie opbrengst.

Stichtingvriend Jochem van Gelder leidde het pannelgesprek, wat bestond uit vrijwilligers en ouders van wenskinderen. Het publiek was onder de indruk van hun ervaringen, verhalen die het belang van de stichting weer onderstrepen. Daarna was het de beurt aan, de veilingmeester van de avond, Jacques d’Ancona. Maar liefst 17 kavels wist hij op charmante wijze aan de man te brengen. Als spectaculaire afsluiter van de avond wist Lee Towers het publiek in een ware polonaise te krijgen.

Stichting Lach voor een Dag bestaat inmiddels 6 jaar en is mede opgericht door Van Hoorne Entertainment. Het bedrijf financiert de stichting gedeeltelijk. Donaties zorgen voor verdere financiële onderbouwing.

De stichting heeft tot doel om kinderen die ernstig of terminaal ziek zijn een wensdag te geven rondom één van de Van Hoorne producties. Veelal betekent dit dat ze met een limousine naar het theater of pretpark gaan en als VIP met de hele familie een prachtige dag beleven.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda