Servus Classic en Servus Musical gaan weer repeteren in verenigingsgebouw De Klankkast

4 juni 2021, 09:20 - Redactie
Servus Classic en Servus Musical gaan weer repeteren in verenigingsgebouw De Klankkast

De volwassen afdelingen van Muziektheater Servus Almelo gaan weer starten met de fysieke repetities bij verenigingsgebouw De Klankkast. Er wordt gestart met onder andere dans- en regierepetities. De vereniging start weer met zangrepetities zodra het advies om niet meer in groepen te zingen, is aangepast.

Sinds december 2020 is Muziektheater Servus vanwege de coronamaatregelen gestopt met fysieke repetities in De Klankkast. Alle afdelingen zijn sindsdien iedere week online aan het zingen.

Sinds aantal weken geleden zijn de kinderen van Servus Junior weer aan het repeteren in het verenigingsgebouw. Vanwege alle maatregelen en beperkingen kon dit voor de volwassen afdelingen van Servus niet. Nu de maatregelen iets versoepeld worden, gaan ook Servus Musical en Servus Classic vanaf 5 juni weer aan de slag in en bij de Klankkast. Vanzelfsprekend houdt de vereniging zich hierbij aan alle geldende richtlijnen.

Servus Musical gaat verder met de voorbereidingen voor het optreden eind oktober 2021 in Theater Hof ’88 in Almelo. Komende donderdag 10 juni a.s. start de afdeling met het instuderen van de dans voor het nummer Hoera, we zijn normaal!. De week erna gaan leden in en om het verenigingsgebouw aan de slag om op te ruimen en op te knappen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda