Rotterdams Philharmonisch Orkest streamt musicalshow met Pasen

12 maart 2021, 12:51 - Redactie
Rotterdams Philharmonisch Orkest streamt musicalshow met Pasen

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest streamt in het Paasweekend een musicalshow met de mooiste musicalsongs en opera-aria's: A Musical Easter For You.

Op het programma staan onder andere musicalhits uit Jesus Christ Superstar en West Side Story, operamelodieën uit La Cenerentola en muziek uit The Color Purple. Het voltallige orkest speelt samen met een vocale cast, bestaande uit Brigitte Heitzer, Nyassa Alberta, Milan van Waardenburg, Rein Kolpa en Karin Strobos. Er staat ook moderne dans op het programma.

A Musical Easter For You brengt een uur zang, dans en symfonische muziek door het Rotterdams Philharmonisch Orkest en een cast van dansers en vocale sterren. Dit concert is het vervolg op A Musical X-mas For You, dat het Rotterdams Philharmonisch Orkest heeft aangeboden in december. Dit was een groot succes, het Kerstprogramma werd meer dan 10.000 keer bekeken.

Foto: Karen van Gilst

Mezzosopraan Nyassa Alberta, zong ook mee in het musicalprogramma met Kerst: "Na een fantastische samenwerking in december met het Rotterdams Philharmonisch Orkest kijk ik er enorm naar uit om weer te mogen zingen met het orkest en een geweldige cast. Deze keer zing ik ‘Someone to watch over me’ van Gershwin voor u."

Tenor Milan van Waardenburg kijkt er naar uit om weer te zingen: "Eindelijk, na maanden thuis, kan ik weer zingen, samen met vier fantastische stemmen en 80 muzikanten. Het publiek kan zich verheugen. Van Bernstein tot Webber, er is voor elk wat wils! Dat mag je niet missen."

Voor het vocale aandeel van dit concert werkt het orkest samen met een internationale sterrencast, bestaande uit Brigitte Heitzer, Nyassa Alberta, Milan van Waardenburg, Rein Kolpa en Karin Strobos. Sheila María Hernández Torriente en Edgar Sagarra Portuondo dansen een eigen choreografie op Le Jardin féerique. De dirigent is Alexander Hanson.

Het programma A Musical Easter For You van het Rotterdams Philharmonisch Orkest is te bekijken vanaf Eerste Paasdag, 4 april om 11:00 uur en daarna on-demand. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het orkest en kosten € 10.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda