Richard Spijkers speelt kapitein in Titanic

15 april 2021, 16:43 - Redactie
Richard Spijkers speelt kapitein in Titanic

Op de dag dat het 109 jaar geleden is dat het cruiseschip de Titanic op een ijsberg voer en verging, maakt producent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekend dat Richard Spijkers de rol van kapitein zal gaan spelen in de musical Titanic. Eerder werd al aangekondigd dat René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekes, Wieneke Remmers, Bert Simhoffer, Marcel Visscher en Marijn Brouwers mee spelen in de productie.

Artistiek producent Hans Cornelissen: "Toen Ruud de Graaf en ik vorig voorjaar besloten dat we onze grote en meeslepende musicalproductie Titanic in verband met de pandemie een jaar moesten uitstellen, hadden we nog niet voorzien dat het ook consequenties zou hebben voor de 24-koppige cast die toen al helemaal compleet was.

In latere stadia bleek dat beoogde medewerkers zowel voor als achter de schermen een vaak noodgedwongen carrière-switch maakten. Uiteraard begrepen we dat volstrekt en hebben we veel respect voor deze moedige keuzes.

Hierdoor werden eerder acteurs Rolf Koster en Martijn Vogel al aan de cast toegevoegd.

En vandaag, 109 jaar na de ondergang van de Titanic, kunnen we bekend maken dat er in onze productie een nieuwe kaptein aan het roer zal staan. Richard Spijkers zal deze rol gaan vertolken. Richard heeft een weergaloos goede stem en eerlijk gezegd ook goede ‘looks’ voor de rol. In mei is er een perspresentatie in aanwezigheid van een groot deel van de cast en start de kaartverkoop”.

Richard Spijkers was voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder te zien in The Full Monty. Titanic zal in november dit jaar in première gaan.

Première
21 november 2021
Dernière
17 juli 2022
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over Titanic (2021)keyboard_arrow_rightAnder nieuws over Titanic (2021)
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda