Repetities SintSalabim feestelijk van start

22 september 2020, 15:25 - Redactie
Repetities SintSalabim feestelijk van start

In Hilversum zijn maandag de repetities begonnen van de door Plzier Entertainment geproduceerde Sinterklaasvoorstelling SintSalabim. Eind november vindt in diverse theaters in Nederland deze muzikale, interactieve en magische Sinterklaasvoorstelling plaats. In deze periode wordt de show zo’n 13 keer gespeeld voor diverse basisscholen (meer dan 2000 kinderen). De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot 12 jaar.

Verhaal

Sinterklaas is weer in het land! Bo & Eva zijn op de rommelzolder druk bezig om een mooie tekening te maken voor Sinterklaas. Dit jaar loopt alles goed, geen problemen, niks aan de hand! Maar dan krijgen ze bezoek van Beauty- en VlogPiet. Oh nee! Wizzie de Tovenaar heeft alle Pieten van het kasteel van Sinterklaas in slaap getoverd! Hoe kon dit gebeuren? Waarom heeft Wizzie de Tovenaar dit gedaan? Kunnen Bo & Eva dit probleem oplossen? En kunnen ze wat met de hulp van Beauty- en VlogPiet? Beleef dit magische avontuur mee tijdens de Sinterklaasvoorstelling SintSalabim!

Bedenkers en initiatiefnemers Guido Dijkstra-Homan en Nick Homan-Dijkstra, eigenaren van Plzier Entertainment, hebben een duidelijke reden voor het uitvoeren van deze muzikale Sinterklaasvoorstelling: "Wij vinden het belangrijk dat kinderen van de basisschool in aanmerking komen met diverse culturele activiteiten, waaronder het bezoeken van een voorstelling in een echt theater. De culturele potjes van basisscholen zijn niet groot, waardoor dit soort theateruitjes vaak geen doorgang kunnen vinden. Doordat we onze Sinterklaasvoorstelling aanbieden voor een low budget prijs, zorgen wij ervoor dat het voor elke school toegankelijk is. Het is ons ook dit jaar weer gelukt om een muzikale en interactieve Sinterklaasvoorstelling neer te zetten!"

De Sinterklaasvoorstelling SintSalabim is in totaal 13 keer te zien in Hilversum (Podium De Vorstin), Arnhem (Posttheater), Leeuwarden (Zalen Schaaf) en Nigtevecht (Dorpshuis).

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda