Repetities Sinterklaasvoorstelling Pakjesfeest feestelijk van start

2 september 2018, 15:39 - Redactie
Repetities Sinterklaasvoorstelling Pakjesfeest feestelijk van start

In Loosdrecht zijn vandaag de repetities begonnen van de door Plzier Entertainment geproduceerde Sinterklaasvoorstelling Pakjesfeest. Eind november/begin december vindt in diverse theaters in Nederland deze feestelijke, interactie en muzikale Sinterklaasvoorstelling plaats. In deze periode wordt de show 13 keer gespeeld voor diverse basisscholen (meer dan 2500 kinderen). De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot 12 jaar.

Iedereen in het Pakjeshuis is in rep en roer. FeestPiet (gespeeld door Amber Becker) is bijna jarig!! Je zou dan denken “leuk toch!”, maar dat is nu wel even wat anders. Normaal organiseert FeestPiet alle feestjes in het kasteel, maar dit keer moet iemand anders het doen. DansPiet (Milou Margaroli), VlogPiet (Joey de Boer), DJ-Piet (Kai Brasdorp) en SnoepPiet (Mirthe Overhage) kunnen natuurlijk van alles, maar een feest organiseren.... hoe doe je dat? Misschien gaat het lukken met de hulp van Tess (June Mons), Bram (Nino den Hollander) en alle kinderen uit heel Nederland? Zal het de Pieten lukken om een enorm groot Pakjesfeest te regelen voor FeestPiet?

Bedenkers en initiatiefnemers Guido Dijkstra en Nick Homan, eigenaren van Plzier Entertainment, hebben een duidelijke reden voor het uitvoeren van deze muzikale Sinterklaasvoorstelling: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen van de basisschool in aanmerking komen met diverse culturele activiteiten, waaronder het bezoeken van een voorstelling in een echt theater. De culturele potjes van basisscholen zijn niet groot, waardoor dit soort theateruitjes vaak geen doorgang kunnen vinden. Doordat we onze Sinterklaasvoorstelling aanbieden voor een low budget prijs, zorgen wij ervoor dat het voor elke school toegankelijk is. Het is ons ook dit jaar weer gelukt om een muzikale en interactieve Sinterklaasvoorstelling neer te zetten!”

De Sinterklaasvoorstelling Pakjesfeest is in totaal 13 keer te zien in Nigtevecht (Dorpshuis), Leeuwarden (Schaaf City Theater) Hilversum (Podium De Vorstin) en in Arnhem (Posttheater).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda