René van Kooten en Shifting Daylight lanceren nieuwe EP en album op vinyl

23 februari 2018, 20:58 - Redactie
René van Kooten en Shifting Daylight lanceren nieuwe EP en album op vinyl

René van Kooten en zijn band Shifting Daylight brengen vandaag zowel de EP Something Undefined uitgebracht als ook een vinyl-LP van hun debuutalbum uit 2014. Beide platen worden gepresenteerd tijdens een optreden vanavond in Theater de Slinger in Houten. Shifting Daylight bestaat naast acteur en zanger Van Kooten uit gitarist Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij.

De EP bevat vijf nieuwe nummers die ook te horen zijn tijdens de theatertour waarmee de band op dit moment door Nederland reist. Op de LP staan naast nummers die eerder verschenen op cd tevens de onlangs gelanceerde single Fireflies. De LP koop je voor €20 na afloop van de concerten of via de website van Shifting Daylight. De EP is voor €7,50 verkrijgbaar in het theater, via Spotify en via iTunes.

De concertserie Something so Real is overigens nog tot en met 25 mei te zien in diverse theaters. De voorstelling bestaat uit bekende en onbekende liedjes, die door René aan elkaar worden gepraat met persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen over zijn leven en carrière. Er passeren naast eigen werk ook nummers uit musicals de revue, zoals Hair en Jesus Christ Superstar en covers van bewonderde artiesten. Hierbij spelen onderwerpen als verlies, geboorte, ouder worden, liefde en verwachtingen een belangrijke rol.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda