Nieuwe special over Hamilton op Disney Plus

11 juli 2020, 14:03 - Redactie
Nieuwe special over Hamilton op Disney Plus

Disney heeft nog een tweede special over Hamilton toegevoegd aan Disney Plus, het gaat om de special Hamilton: History Has Its Eyes on You.

De special is een discussie gepresenteerd door Robin Roberts met maker Lin-Manuel Miranda, regisseur Thomas Kail, leden van de originele cast: Christopher Jackson, Leslie Odom Jr., Phillipa Soo, Renee Elise Goldsberry en Daveed Diggs, en Harvard-geschiedkundige en professor Annette Gordon-Reed. Met vragen over hoe de show tot stand is gekomen tot de opvallende relevantie ervan voor het huidige sociale en politieke klimaat.

Eerder werd al de special The Undefeated Presents: Hamilton In-Depth toegevoegd aan Disney Plus. Een discussie met Lin Manuel Miranda, Renee Elise Goldsberry, Leslie Odom Jr. en Daveed Diggs, plus Phillipa Soo, Christopher Jackson, Okieriete Onaodowan, Anthony Ramos, Jasmine Cephas Jones en regisseur Thomas Kail. Gepresenteerd door Kelley Carter van The Undefeated.

Sinds afgelopen week kan Hamilton bekeken worden op de streamingdienst van Disney. Het gaat om een registratie opgenomen in 2016 in het Richard Rodgers Theatre met de originele Broadway cast, inclusief bedenker en schrijver Lin-Manuel Miranda. Hamilton vertelt aan de hand van rapmuziek het verhaal van de politicus Alexander Hamilton.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda