Nieuwe komedie van Jon van Eerd is Harrie & Eva

7 april 2017, 09:33 - Redactie
Nieuwe komedie van Jon van Eerd is Harrie & Eva

Harrie & Eva zal de volgende komedie van en met Jon van Eerd gaan worden. Het is de tiende productie van zijn hand en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien. Na de voorstellingen Harrie Babba en Harrie Let Op De Kleintjes is Harrie & Eva de derde theatervoorstelling van het Pretpakhuis.

Jon van Eerd kruipt wederom in de huid van Harrie Vermeulen, de hoofdpersoon die eerder schitterde in zijn komedies Tel uit je winst, Een rits te ver, Dubbel op, Oranje Boven, Kantje Boord, de Bonbonfabriek, Harrie en de twee Meesters, Harrie Babba en Harrie Let Op de Kleintjes. De andere rollen in Harrie & Eva worden gespeeld door Margo Dames, Mouna Goeman Borgesius, Karel Simons en Rosalie de Jong.

Verhaal

Op de zevende dag was er rust. Totdat… Harrie het paradijs binnenwandelde! En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.

De tournee langs meer dan 110 theaters start 14 oktober 2017 in Veenendaal met de eerste try out. De première is op 30 oktober in de Goudse Schouwburg.

Première
30 oktober 2017
Dernière
22 april 2018
Producent
Het Pretpakhuis
Meer over Harrie & EvaAnder nieuws over Harrie & Eva
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda