Nederlandse Reisopera zoekt nieuwe leden voor kinderkoor

27 september 2019, 14:33 - Redactie
Nederlandse Reisopera zoekt nieuwe leden voor kinderkoor

Goed nieuws voor kinderen in Twente die van zingen houden: de Nederlandse Reisopera is op zoek naar nieuwe leden voor het Reisopera-kinderkoor.

Onder leiding van dirigent Mirjam Spoelman leren kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar zingen in een koor én spelen ze mee in producties en optredens van de Reisopera. Afgelopen seizoen zong het kinderkoor onder andere mee in Puccini’s Tosca en La bohème en traden ze op voor niemand minder dan de koningin. Plezier in samen zingen staat voorop.

De repetities van het kinderkoor zijn op woensdagmiddagen van 15:30 - 16:30 uur in Enschede. Het eerste optreden van dit seizoen dat voor publiek toegankelijk is is de Meezing Messiah op 8 december in Koninklijk Theater Carré. Hier zullen ze het welbekende Hallelujah koor meezingen.

Reisopera-directeur Nicolas Mansfield is blij dat de Reisopera op deze manier de liefde voor zingen kan doorgeven aan een volgende generatie. "Het plezier in zingen en vooral sámen zingen staat centraal. Daarnaast bieden we de kinderen ook workshops aan die met theater en opera te maken hebben en werkt het Kinderkoor af en toe mee aan optredens en operaproducties van de Reisopera."

Kinderen die belangstelling hebben kunnen zich opgeven via kinderkoor@reisopera.nl, zij worden dan uitgenodigd om mee te zingen tijdens een van de repetities. Lidmaatschap van het Reisopera Kinderkoor is gratis.

Ouders of verzorgers die meer informatie willen over het Reisopera Kinderkoor kunnen contact opnemen met Iris de Vries (Productiebureau Reisopera) via kinderkoor@reisopera.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda