Musical speelt eindvoorstelling CARRIE

28 juni 2022, 12:44 - Redactie
Musical speelt eindvoorstelling CARRIE

Volgende maand speelt jaar 1 t/m 3 van de Masterclass: Musical-opleiding van Music All Around hun eindvoorstelling CARRIE.

Drie jaar geleden is Music All Around gestart met de eerste lichting van een parttime musical (voor-)opleiding: Masterclass: Musical. Na de succesvolle eerste Masterclass-productie BAD GIRLS vorig jaar bijten de studenten zich dit jaar vast in het materiaal van CARRIE, naar het beroemde boek van Stephen King.

Een jong meisje met telekinetische krachten wordt op school gepest, omdat ze anders is dan de rest. Thuis heeft ze het ook al zwaar, want haar moeder is zeer religieus en eist van haar dochter dat zij ook zo devoot leeft. Wanneer twee leerlingen met hulp van een leerkracht een hand uitreiken naar Carrie, lijkt het er op dat het lot zich ten goede van haar keert. Maar Chris, het populairste meisje van de klas heeft andere plannen met haar. Getergd tot het uiterste door zowel haar leerlingen, als haar moeder, zet Carrie haar krachten in met verstrekkende gevolgen.

Vrijdag 22 juli om 20:00 uur en zaterdag 23 juli om 20:00 uur in Theater De Ruchte, Someren (NB).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda