Musical Cruise keert terug in 2024

11 augustus 2023, 14:47 - Redactie
Musical Cruise keert terug in 2024

Na het succes van voorgaande jaren wordt in 2024 voor de vijfde keer de Musical Cruise georganiseerd. Op 27 april 2024 vertrekt de Rotterdam van Holland Amerika Line naar Noorwegen, de Shetlandeilanden en Schotland voor de achtdaagse Musical Cruise. Tijdens deze cruise kun je genieten van optredens van grote namen uit de musicalwereld. Stanley Burleson zal je, samen met een getalenteerd ensemble, trakteren op optredens op diverse locaties in het schip, die zowel overdag als ’s avonds plaats zullen vinden en die exclusief voor de gasten toegankelijk zijn die de Musical Cruise 2024 gereserveerd hebben via Zeetours.

Naast de optredens zullen ook kleine, intieme concerten plaats vinden en worden er leuke activiteiten zoals een Musical Cruise Quiz en Meet & Greet met de musical sterren georganiseerd. Volgende maand worden de namen van nog meer musical-sterren bekend gemaakt.

De musicalsterren worden tijdens de Musical Cruise 2024 ondersteund door een gerenommeerd ensemble, bestaande uit Liss Walravens (Tina – The Tina Turner Musical, Diana en Zonen, The Addams Family), Julia Berendse (Titanic, The Addams Family, Liesbeth List), David van den Tempel (De Schippers van de Kameleon, Titanic, Soldaat van Oranje) en Marcel Visscher (CARO, Titanic, Beauty and the Beast). De cast wordt begeleid door muzikaal leider, singer/songwriter Billy Maluw (Mamma Mia, The Prom).

Na het vertrek vanaf de Cruise Terminal in Rotterdam vaart de MS Rotterdam, het vlaggenschip van Holland America Line, naar het pittoreske Eidfjord in de Hardangerfjord van Noorwegen. Vervolgens bezoek je de oliehoofdstad van Noorwegen, Stavanger. Bijzonder is dat er een bezoek gebracht wordt aan Lerwick, de hoofdstad van de Shetlandeilanden. Via South Queensferry, de havenplaats van de Schotse hoofdstad Edinburgh, keert de Rotterdam weer terug naar de stad aan wie ze haar naam heeft te danken.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda