Lisse Knaapen vanaf volgend seizoen te zien in Intouchables

20 juni 2016, 12:02 - Redactie
Placeholder image

Lisse Knaapen zal vanaf volgend theaterseizoen te zien zijn in Intouchables. Gisteren werd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de laatste voorstelling gespeeld van dit seizoen, vanwege het grote succes zal van Intouchables echter volgend seizoen weer terugkeren in de Nederlandse theaters.

Lisse, op dit moment nog te zien in Sky, zal Elisa gaan spelen in de voorstelling, ze neemt de rol over van Emilie Pos. Naast Lisse is ook Hanne Arendzen toegevoegd aan de cast. Hanne zal Magali gaan spelen, deze rol neemt ze over van Hanneke Last.

Intouchables, gebaseerd op de Franse hitfilm, vertelt het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen de geheel verlamde miljonair Philippe en de uit de banlieus afkomstige ex-gedetineerde Driss. Huub Stapel speelt Philippe; Cyriel Guds speelt Driss. Dick van den Heuvel en Peter de Baan schreven het script; Peter de Baan regisseerde het ook. De voorstelling beleefde op 23 februari dit jaar haar première en werd voor 83 nagenoeg uitverkochte zalen gespeeld (ruim 60.000 bezoekers).

De nieuwe tournee zal op 27 augustus starten met een reeks voorstellingen in het DeLaMar Theater. Daarna toert Intouchables verder tot en met 10 december.

intouchables

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda