Linda Wagenmakers en Lisse Knaapen in Waitress

3 februari 2020, 07:22 - Redactie
Linda Wagenmakers en Lisse Knaapen in Waitress
Foto: Govert de Roos

Linda Wagenmakers en Lisse Knaapen hebben de rollen van respectievelijk Becky en Dawn te pakken in Waitress. Linda en Lisse spelen de collega’s van hoofdpersonage Jenna, gespeeld door Willemijn Verkaik. Eerder werd al bekend dat Willemijn Verkaik en Jonathan Demoor hoofdrollen vertolken in de musical.

Waitress gaat over Jenna, een serveerster die droomt van meer geluk in haar leven en al haar liefde in het bakken van taarten stopt. Wanneer er een nieuwe aantrekkelijke dokter in haar stad arriveert, zet deze haar leven op de kop. Met de steun van haar collega’s overwint Jenna de uitdagingen in haar leven en ontdekt het recept voor geluk: lachen, liefde en vriendschap.

Linda: "Waitress is echt een heerlijke musical en de rol van Becky is fantastisch. Ze heeft veel meegemaakt in haar leven, is een sterke vrouw, maar heeft een geweldig gevoel voor humor. Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur!"

Lisse: "Ik verheug me er enorm op om deze rol te gaan spelen. Ik ga een complete metamorfose doormaken naar Dawn, zij is nogal een excentriek type inclusief smetvrees. Waitress is een voorstelling die je op vele manieren raakt, ik kan niet wachten om te beginnen!"

Op 10 oktober dit jaar zal Waitress in première gaan in het DeLaMar Theater.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: RE:Cast
Locatie: DeLaMar West
Datum: 12-12-2022
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda