Lin-Manuel Miranda ook in In the Heights film

schedule18 juni 2019, 14:54 - Redactie
Lin-Manuel Miranda ook in In the Heights film

Lin-Manuel Miranda zal ook te zien zijn in de nieuwe film In the Heights. In the Heights is een met vier Tony's bekroonde musical van Lin-Manuel Miranda en gaat over een Dominicaans-Amerikaanse gemeenschap in de New Yorkse buurt Washington Heights. Het verhaal volgt Usnavi, de eigenaar van een bodega.

De rol die Lin-Manuel Miranda zal gaan spelen is de rol van Piraguëro, een ijsverkoper. In de musical op Broadway had de rol de naam Piragua Guy en werd deze gespeeld door Eliseo Roman. De rol heeft een solon getiteld Piragua. De hoofdrol van Usnavi zal worden gespeeld door Anthony Ramos, Melissa Barerra is te zien als Vanessa, Corey Hawkins speelt Benny, en Leslie Grace zal de rol van Nina vertolken.

Jon M. Chu zal de film gaan regisseren. Het scenario voor de film is geschreven door Quiara Alegría Hudes die ook het boek voor de musical schreef. De opnames zijn inmiddels begonnen, de film zal dan op 26 juni 2020 in première gaan.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda