Leona Philippo te gast in kerstshow Christmas with the King

3 november 2017, 13:02 - Redactie
Leona Philippo te gast in kerstshow Christmas with the King
Foto: Margot de Heide

The Voice of Holland én Maestro winnares Leona Philippo is de Special Guest in nieuwe kerstshow Christmas with the King Samen met Grahame Patrick, Elvis vertolker, is Leona Philippo te zien in een groots, sprookjesachtig decor.

Nummers als Blue Christmas, Holy Night en White Christmas, maar ook hits als Suspicious Minds, Jailhouse Rock en Blues Suede Shoes zullen te horen zijn. Ze worden begeleid door een geweldige band en het legendarische Stamps Quartet, die vanaf 1971 de backing vocals voor Elvis vertolkten tijdens al zijn concerten.

Leona is van Jamaicaanse origine en in Canada geboren en groeit op in Nederland. In het derde jaar van haar studie aan het Rotterdams Conservatorium stopte ze met haar opleiding om te gaan toeren met de Nits. Ze speelde vervolgens de titelrol in Aida en ze verzorgde een gastoptreden tijdens Symfonica in Rosso met Lionel Ritchie. In 2012 won ze het derde seizoen van The Voice of Holland. Afgelopen jaar wist ze ook het AVROTROS programma Maestro te winnen.

Grahame Patrick Doyle was als kind al gefascineerd door Elvis en deed hij de ster spelenderwijs na. In Las Vegas was hij zeven jaar lang dé Elvis in Legends in Concert. In 2015 was hij in een twee keer uitverkocht Rotterdam Ahoy te zien en in 2016 verzorgde hij een serie uitverkochte concerten in Amsterdam.

Christmas with the King is op 21, 22 en 23 december 2017 te zien in AFAS Live.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda