Lazarus New Year Specials in DeLaMar Theater Amsterdam

27 november 2019, 12:48 - Redactie
Lazarus New Year Specials in DeLaMar Theater Amsterdam

In de kerstvakantie worden in DeLaMar Theater Amsterdam twee unieke Lazarus New Year Specials georganiseerd. Bezoekers van de musical Lazarus krijgen onder leiding van oud Toppop-presentator Ad Visser een speciale inleiding (Bowie Talks) op de voorstelling. Samen met de Lazarus band wordt er vooruitgeblikt op het laatste meesterwerk van David Bowie.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “De drie Bowie Talks in DeLaMar Theater tijdens de Amsterdamse Uitmarkt waren zo’n succes, dat een vervolg niet kon uitblijven. Bezoekers van de musical Lazarus worden tijdens de Bowie Talks meegenomen in de belevingswereld van David Bowie om vervolgens te genieten van de voorstelling.”

De Bowie Talks vinden plaats op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 in DeLaMar Theater in Amsterdam en zijn met een toegangsbewijs voor de show van die avond toegankelijk.

Alle bezoekers worden tijdens deze avonden getrakteerd op een glas prosecco en een oliebol. Tevens is de David Bowie fototentoonstelling ook nog steeds te zien in DeLaMar Theater Amsterdam. De Nederlandse concert- en royaltyfotograaf Bernard Rübsamen heeft alle vijftien werken gemaakt tijdens concerten van David Bowie in Nederland. De collectie is samengesteld door Rübsamen en Janine van den Ende en bevat front row foto’s van Bowie vanaf de Glass Spider Tour tot aan de Outside Summer Festivals Tour.

Première
13 oktober 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Lazaruskeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Lazarus
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda