Laus Steenbeeke vervult rol transgender in Verliefd op Ibiza

31 januari 2020, 18:18 - Redactie
Laus Steenbeeke vervult rol transgender in Verliefd op Ibiza
Foto: Gerrit Egbertzen

Acteur Laus Steenbeeke neemt na de première enkele voorstellingen in de week de rol van Karla over van Johnny Kraaijkamp in de musical Verliefd op Ibiza. Laatstgenoemde speelt sinds enkele weken ook in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden en daardoor lukt het hem niet alle voorstellingen in het land te spelen.

Johnny en Laus spelen de rol van Karla, een vrouw die geboren is als man. Een rol waarin je als acteur moet laten zien welke uitdagingen deze transformatie met zich meebrengt, op emotioneel en fysiek vlak, maar ook een rol die veel humor bevat. Voor regisseur Joep Onderdelinden een heel belangrijke rol in de musical.

Regisseur Joep Onderdelinden: “Transgender is een actueel thema, waarover veel gepraat wordt en ik hoop dat deze musical kan bijdragen aan het gesprek. De rol van Karla geeft het motto weer van waaruit ik de voorstelling vormgeef: Wees wie je bent, gun dat anderen ook en vier de liefde. Voor mijzelf is het feit dat wij met de musical onder andere deze verhaallijn hebben toegevoegd aan het script van de film, een reden geweest om de regie te gaan doen. En ik ben ontzettende blij dat ik deze productie met Johnny en nu ook Laus kan doen.”

Verliefd op Ibiza, gebaseerd op de gelijknamige film, gaat maandag 3 februari in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en toert daarna door heel Nederland.

Première
3 februari 2020
Dernière
10 mei 2020
Producent
REP Entertainment
Meer over Verliefd op Ibiza Ander nieuws over Verliefd op Ibiza
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda