Ladies of Soul verplaatsen Ziggo Dome show naar 29 oktober

16 april 2021, 17:03 - Redactie
Ladies of Soul verplaatsen Ziggo Dome show naar 29 oktober

Vandaag maken Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace bekend dat zij het Ladies of Soul concert in de Ziggo Dome van 2 juli verplaatsen naar vrijdag 29 oktober. De Ladies of Soul hoopten deze zomer een gloednieuwe en onvergetelijke show neer te zetten. Nu zij op deze datum niet de show kunnen neerzetten die zij voor ogen hebben, kijken ze des te meer uit naar hun show op 29 oktober.

Edsilia Rombley: "Zoveel mensen hebben echt behoefte aan een mooie, volwaardige avond uit. Voor een grote show zoals wij die graag, en de beleving die wij willen bieden, moeten we helaas nog even geduld hebben. Het voordeel is dat we nog meer tijd hebben om nog meer te gekke details toe te voegen aan de show, waardoor het dak eraf dubbel zo hard afvliegt op 29 oktober!"

Bob de Voogt van producent DEMP Entertainment: "De evenementensector werkt nauw samen met overheid en experts om stapsgewijs live entertainment weer mogelijk te maken. De onderzoeksresultaten uit de eerste Fieldlab evenementen bieden perspectief. Wij vertrouwen erop dat in het najaar ook grootschalige concerten mogelijk zijn."

De tickets voor Ladies of Soul op 2 juli (oorspronkelijke datum 20 november) blijven geldig voor de show op vrijdag 29 oktober. Via Eventim ontvangen kaartkopers een e-mail met meer informatie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda