Koninklijke Schouwburg komt met spectaculair zomerterras

12 juni 2019, 13:33 - Redactie
Koninklijke Schouwburg komt met spectaculair zomerterras

De opbouw van het zomerterras voor de Koninklijke Schouwburg in Den Haag is in volle gang. Het Nationale Theater heeft speciaal voor de voorstellingen van Amadeus en Harrie Jekkers in juni en juli een terras gebouwd waar publiek en voorbijgangers welkom zijn voor een hapje, drankje én een muzikaal programma. Vanaf dinsdag is het zomerterras geopend: op die dag starten de try-outs van muziektheaterproductie Amadeus van Het Nationale Theater. Op zaterdag 15 juni gaat de voorstelling in première in de Koninklijke Schouwburg.

Tijdens de voorstellingen van Amadeus kan publiek op het terras genieten van een speciaal samengesteld Amadeusmenu met een knipoog naar de voorstelling. Denk aan Amadeus’ asperges of Serenade aan vissalade. Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is er voorafgaand aan de voorstellingen van Amadeus een wisselend muzikaal programma te beluisteren vanuit de muziekkoepel die ook voor de Koninklijke Schouwburg komt te staan. Het zomerterras is ook geopend bij de voorstellingen van Harrie Jekkers in juli. Op voorstellingsdagen is het terras vanaf 17:00 uur geopend en is iedereen van welkom voor een hapje en drankje.

Amadeus is een productie van Het Nationale Theater en de Theateralliantie in samenwerking met Opera2Day. Van 24 tot 29 september wordt de tournee afgesloten in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda