Kerst op Wonder School vanaf vandaag bij RTL Telekids

14 december 2016, 10:37 - Redactie
Kerst op Wonder School vanaf vandaag bij RTL Telekids

Kerst is de meest magische tijd van het jaar, maar wat gebeurt er als de Kerstman zijn toverkracht kwijt is? In de gloednieuwe tv-serie Kerst Op Wonder School schieten verwonderaar Wardo Wonder en zijn assistent Wally het Wonderkonijn de Kerstman te hulp om kerst te redden. De 8-delige serie gaat vanmiddag rond 16.00 uur in première bij RTL Telekids op RTL 8.

Verwonderaar Wardo en zijn assistent Wally het Wonderkonijn hebben een druk jaar achter de rug op de Wonder School en zijn toe aan een rustige kerstvakantie. Maar dan staat er plotseling een bijzondere gast voor de deur. Wardo en Wally schrikken zich een hoedje als ze ontdekken dat het de Kerstman is, die hen om hulp vraagt.

Kerst is dit jaar in gevaar omdat de Kerstman zijn toverkracht kwijt is. Wardo Wonder lijkt de enige te zijn die hem kan helpen en deze ramp kan voorkomen. Wardo goochelt er flink op los en verricht de ene na de andere verbazingwekkende truc, maar lukt het hem om de Kerstman zo goed te helpen dat Kerst dit jaar toch door kan gaan?

Kerst op Wonder School is vanaf vandaag elke doordeweekse dag rond 16.00 uur te zien bij RTL Telekids op RTL 8. De serie loopt door tot en met 23 december. Heb je afleveringen gemist? Op Eerste Kerstdag wordt Kerst op Wonder School vanaf 8.00 uur in marathonvorm uitgezonden en vanaf Tweede Kerstdag wordt de reeks elke werkdag rond 16.00 uur herhaald. De serie is eveneens te zien via de Telekids app.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda