Kaartverkoop gestart voor Cabaret, Sweet Charity en Annie van Amsterdam Musical

29 december 2015, 15:14 - Redactie
Kaartverkoop gestart voor Cabaret, Sweet Charity en Annie van Amsterdam Musical

Amsterdam Musical kondigde eerder dit jaar voor volgend jaar drie projecten aan, Cabaret, Sweet Charity en de familiemusical Annie. Naast deze drie producties zal het Amsterdam Musical Concertkoor (AMCK) op vrijdag 22 januari en zaterdag 23 januari haar jaarlijkse grote nieuwjaarsconcert geven in het sfeervolle Polanentheater.

Voor alle genoemde producties is nu de kaartverkoop gestart, tickets zijn te verkrijgen op de website Amsterdam Musical.

Cabaret

Cabaret, de bekende musical van Kander en Ebb die je meeneemt naar de Kit Kat Club is op 12, 13, 19 en 20 maart te zien in De Doelenzaal. Cabaret werd wereldberoemd dankzij de verfilming met Liza Minelli in de hoofdrol.

Sweet Charity

Sweet Charity, een musical met muziek van Cy Coleman, teksten van Dorothy Fields en verhaal van Neil Simon, ging in 1966 op Broadway in première. Bob Fosse regisseerde de Broadwayversie en was tevens de choreograaf. Hij verzorgde ook bij de verfilming van 1969 de regie en choreografie. Met nummers als ‘Big Spender’, ‘If my friends could see me now’ en de grote dans ‘Rich Man’s Frug’ behoort Sweet Charity tot de klassiekers. Te zien op 22, 23 en 24 april in De Doelenzaal.

Annie

Annie is de bekende familiemusical die gaat over het weesmeisje Annie die uitgenodigd wordt door de miljardair Oliver “Daddy” Warbucks om een week door te brengen in zijn huis. Langzaam maar zeker weet de ondeugende Annie de altijd drukke Warbucks voor zich te winnen. Te zien op 4 en 5 juni in Podium Mozaïek.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda