Jan Elbertse is Charles in Diana & Zonen

14 april 2021, 21:50 - Redactie
Placeholder image

Producent MediaLane heeft aangekondigd dat Jan Elbertse de rol van Charles zal gaan spelen in de nieuwe musical Diana & Zonen. Eerder werd al bekend dat Marlijn Weerdenburg en Brigitte Heitzer afwisselend de rol van Diana gaan spelen, Gerrie van der Klei gaat de rol van Camilla spelen en Freek Bartels en Jonathan Demoor zullen de rollen gaan vertolken van prins Harry en prins William.

Jan Elbertse speelde na zijn opleiding op de Akademie voor kleinkunst in 1983 al in de musical Fien en sindsdien volgden er vele musicals o.a. Fiddler on the Roof, Onder de Groene Hemel, Hij Gelooft in Mij, Sonneveld, Blood Brothers, Tsjechov, Doe Maar en Piaf en Toon.

In het jeugdtheater was hij 15 jaar lid van Theatervereniging Mevrouw Smit, speelde Dick Bruna in de eerste Nijntje voorstelling en verder o.a. in De Brandweermannen, De drie oude mannetjes die niet dood wilden en in jeugdmusicals als Hoe overleef ik mijn eerste zoen en Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer.

Voor KRO-Radio maakte hij 10 jaar lang samen met Beatrijs Sluijter en Stefan Stasse het wekelijkse hoorspel Hurrie up. Hij speelde o.a. TV-rollen in Klem, Moordvrouw, De zaak Menten, We gaan nog niet naar huis, Zenith, Van God los, Bankiers in verzet (film), Nieuwe Buren. Als nasynchronisator is zijn stem bij de jeugd bekend van Buzz Lightyear (Toy Story) tot ontelbare andere rollen.

Diana & Zonen zal in september in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Première
12 september 2021
Dernière
24 april 2022
Producent
MediaLane
Meer over Diana & Zonen Ander nieuws over Diana & Zonen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda