Intieme concerten van grote musicalsterren in PopUp Podium Amsterdam

24 juni 2020, 13:48 - Redactie

De komende tijd kan de musicalliefhebber zijn of haar hart ophalen in het PopUp Podium in Amsterdam.

Zo zingt René van Kooten liedjes die hem hebben beïnvloed en brengt Nurlaila Karim een ode aan hits van de jaren ’80 en zingt ze natuurlijk ook nummers van Tina Turner. Op 15 augustus zweept Carolina Dijkhuizen de zaal op met de grootste hits van Donna Summer en 29 augustus brengt Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met Renée doet de dames.

Deze kleinschalige concerten in PopUp Podium vinden plaats in intieme huiskamersetting, met fauteuils, makkelijke banken en sfeervolle verlichting. Geniet met een drankje en hapje in een coronaproof omgeving, in de twee zalen van De Hallen Studio’s, die zijn omgetoverd tot intiem theater.

Pop Up Podium is een initiatief van De Hallen Studio’s, die onderdeel zijn van het populaire Hallen-complex in Oud-West.

4 juli: René van Kooten
Voor deze speciale gelegenheid in PopUp Podium speelt René van Kooten met een combo o.l.v. Bernd van den Bos een combinatie van liedjes die hem beïnvloed en geïnspireerd hebben, die belangrijk geweest zijn voor hem, en een aantal origineel bewerkte musicalsongs.

1 augustus: Nurlaila Karim
Op 1 augustus staat Nurlaila met kleine bezetting in het PopUp Podium. Ze brengt een ode aan de hits van de jaren tachtig en natuurlijk ook nummers van Tina Turner.

15 augustus: Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen speelt op zaterdag 15 augustus met band de grootste hits van de Queen of Disco: miss Donna Summer. Geniet van hits als Hot Stuff, Bad Girls, On the Radio en No More Tears (Enough is Enough).

28 augustus: Renée van Wegberg
Het hart op tafel. Dat is wat Renée zich ten doel stelt. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels, kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical. Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

PopUp Podium in De Hallen Studio’s is er tenminste tot september.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda