Hamilton op West End twee weken uitgesteld

8 september 2017, 18:43 - Redactie
Hamilton op West End twee weken uitgesteld

De eerste voorstelling van Hamilton is noodgedwongen met twee weken uitgesteld. De grote verbouwing van het Victoria Palace Theatre waar de musical straks te zien zal zijn blijkt toch net even meer tijd te kosten dan aanvankelijk gepland.

Zodoende zal de eerste voorstelling nu te zien zijn op woensdag 6 december in plaats van dinsdag 21 november. De première van Hamilton stond gepland voor donderdag 7 december en deze zal nu gaan plaatsvinden op donderdag 21 december.

In totaal moeten er 16 geplande voorstellingen van Hamilton worden verplaatst, Ticketmaster zal contact opnemen met iedereen die een kaartje heeft gekocht. Hoewel officieel alle voorstellingen tot volgend jaar juni zijn uitverkocht zijn er nog een hoop kaartjes in bezit van de producent die nog niet zijn uitgegeven, deze zullen nu worden ingezet om bezoekers van de geannuleerde voorstellingen te verplaatsen.

De rol van Alexander Hamilton zal gespeeld zal worden door Jamael Westman, sommige voorstellingen zal Ash Hunter zijn rol overnemen. Verder speelt Giles Terera de rol van Aaron Burr, Rachelle Ann Go zal te zien zijn als Eliza Hamilton, Rachel John als Angelica Schuyler, Christine Allado als Peggy Schuyler/Maria Reynolds, Tarinn Callender als Hercules Mulligan/James Madison, Michael Jibson als King George, Jason Pennycooke als Marquis de Lafayette/Thomas Jefferson, Cleve September als John Laurens/Philip Hamilton en Obioma Ugoala in de rol van George Washington.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda