Halle Bailey als Ariel in The Little Mermaid

schedule3 juli 2019, 23:05 - Redactie
Halle Bailey als Ariel in The Little Mermaid

Niet Zendaya maar Halle Bailey gaat Ariel spelen in de live-action versie van The Little Mermaid. De actrice en zangeres is met name bekend van het R&B-duo dat ze vormt met haar zus Chloe, samen stonden ze onder andere in het voorprogramma van Beyonce. Verder was Halle te zien in Last Holiday, A wrinkle in Time en in Grown-ish.

Afgelopen week was er ook al het bericht dat Melissa McCarthy momenteel in gesprek is om de rol van Ursula te gaan vertolken in de film, echter is dit nog niet officieel. De acteurs Jacob Tremblay en Awkwafina zijn al wel officieel bevestigd door Disney.

Rob Marshall gaat de film regisseren, hij regisseerde ook Mary Poppins Returns van Disney. Alan Menken is verantwoordelijk voor de muziek, hij maakte ook de muziek van de originele film waarvoor hij twee Oscars won in 1990. Wanneer The Little Mermaid van Disney precies te zien zal zijn in de bioscopen is nog niet bekend.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda