Frankie Valli and The Four Seasons naar Carré

29 februari 2020, 14:44 - Redactie

De Amerikaanse zanger Frankie Valli geeft op vrijdag 10 juli met The Four Seasons een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens dit optreden, getiteld A Special Evening with the Original Jersey Boy Frankie Valli and The Four Seasons, laat Valli de grootste hits uit zijn indrukwekkende carrière horen.

Dit is het eerste optreden van Frankie Valli in Amsterdam. Hij brak door in 1962 als leadzanger van The Four Seasons. De band scoorde sindsdien hits als Sherry, Rag Doll, Can’t Take My Eyes Off You en Beggin’. In totaal stonden The Four Seasons maar liefst 71 keer genoteerd in de Amerikaanse hitlijsten en wist de groep meer dan 175 miljoen platen te verkopen. In 1990 werd de band opgenomen in de vermaarde Rock and Roll Hall of Fame, die op dat moment nog maar vijf jaar bestond. Frankie Valli staat tegenwoordig onder contract bij Rhino Entertainment.

Bovendien ging in 2004 Jersey Boys in première, een musical gebaseerd op de geschiedenis van The Four Seasons. De productie wordt tot op heden nog over de hele wereld uitgevoerd. Jersey Boys was in het seizoen 2013/2014 te zien in Nederland in het Beatrix Theater in Utrecht.

Première
22 september 2013
Dernière
27 juli 2014
Producent
Stage Entertainment
Meer over Jersey BoysAnder nieuws over Jersey Boys
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda