Extra kaarten voor uitverkochte shows Willemijn Verkaik

1 juli 2020, 17:19 - Redactie
Extra kaarten voor uitverkochte shows Willemijn Verkaik
Foto: Diana Vellema

Nu er voor theatershows geen capaciteitsbeperking meer geldt zolang er onderling voldoende afstand wordt gehouden, zijn voor alle voorstellingen in het Amsterdamse DeLaMar Theater extra kaarten vrijgekomen. Zo ook voor de eerder uitverkochte concerten van Willemijn Verkaik. Ze dacht voor 100 mensen per voorstelling te kunnen spelen, maar mag nu steeds 250 bezoekers ontvangen. “Ik ben heel blij dat we meer bezoekers bij And now… mogen verwelkomen. Het wordt een sfeervolle en intieme show, waarmee ik elke bezoeker een heerlijke, positieve avond uit hoop te bezorgen”, aldus Willemijn.

In And now… vertelt Willemijn over vooruit kijken, plannen maken en jezelf blijven ontwikkelen. Bijgestaan door muzikanten Mark Kupers en Bart van Hoof zingt ze prachtige bijpassende musical- en popnummers, die hoop bieden in onzekere tijden. Een zorgeloze avond uit dus, waar je echt van opknapt.

Ondanks de capaciteitsverhoging hoeven bezoekers van DeLaMar Theater zich geen zorgen te maken over het onderling afstand houden. Het theater laat weten de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen nauwkeurig te handhaven. Zo wordt er bij alle bezoekers een gezondheidscheck afgenomen, zijn er meerdere ingangen en looproutes om de doorstroom te bevorderen en worden er tussen verschillende huishoudens meerdere stoelen in de zaal vrijgelaten. Alle veiligheidsmaatregelen zijn te vinden op de website van DeLaMar Theater.

Willemijn Verkaik – And now… is van 9 t/m 25 juli te zien in DeLaMar Theater.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda