Eerste optreden cast De Marathon voorafgaand aan Luxor Marathon Run

10 februari 2017, 16:03 - Redactie

In samenwerking met de Rotterdam Running Crew organiseert het Luxor Theater op woensdagavond 22 februari de Luxor Marathon Run. Voorafgaand aan de run treedt in het nieuwe Luxor Theater de gehele cast van de nieuwe theatervoorstelling De Marathon voor de allereerste keer op voor publiek.

Er is inmiddels vier weken gerepeteerd. "Een spannend moment, maar we hebben er alle vertrouwen in”, zegt hoofdrolspeler John Buijsman. “De sfeer in het repetitielokaal is fantastisch. We zijn volgens mij echt iets moois aan het maken". Thomas Acda, verantwoordelijk voor de muziek en liedteksten, presenteert die avond ook de tweede single uit de voorstelling.

Na het optreden in de zaal vertrekken de 1.500 deelnemers aan de Marathon Run vanuit het nieuwe Luxor Theater richting én door het oude Luxor Theater om na 9 kilometer weer op de Kop van Zuid te eindigen. De deelnemers aan de run verschijnen aan de start in een kanariegeel/roze Marathonshirt. Alle beschikbare shirts waren bij de aankondiging van de run binnen drie uur uitverkocht.

De Marathon gaat op zondag 19 maart in première in het nieuwe Luxor Theater.

Première
19 maart 2017
Dernière
26 november 2017
Producent
MORE Theater Producties
Meer over De MarathonAnder nieuws over De Marathon
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda