Eerste album Pia Douwes op LP uitgebracht

schedule20 april 2018, 21:35 - Redactie
Eerste album Pia Douwes op LP uitgebracht

After All This Time, het eerste solo album van Pia Douwes, wordt op vrijdag 27 april uitgebracht op LP in een exclusieve gelimiteerde uitgave van 500 genummerde exemplaren, die allemaal door Pia Douwes persoonlijk zijn gesigneerd.

"Ik was er absoluut niet van overtuigd dat iemand op een CD van mij zat te wachten. Maar klaarblijkelijk had ik het bij het verkeerde eind. Op de dag van verschijning kreeg ik al te horen dat er een tweede persing nodig was, omdat alle CD’s in de voorverkoop al waren uitverkocht. Om naast alle CD’s waar ik al op te horen was, nu eindelijk ook mijn eigen solo CD in de kast te hebben staan is een ongelofelijk gevoel. Dat er naast de CD nu ook een LP van After All This Time verschijnt had ik echt nooit kunnen dromen." aldus Pia Douwes.

Op de LP zijn twaalf musical nummers uit de internationale carrière van Pia Douwes te beluisteren die met een groot orkest onder leiding van Koen Schoots zijn opgenomen in de MG-Sound Studios in Wenen. Alle nummers zijn in de Engelstalige uitvoering. Charles Hart, tekstschrijver van onder andere The Phantom of the Opera, vertaalde op verzoek van Pia Douwes drie musicalnummers die nog nooit eerder in het Engels te horen zijn geweest, waaronder Mijn Leven Is Van Mij uit Elisabeth.

Pia Douwes is op dit moment in Wenen, waar zij aan het repeteren is voor de wereldpremière van de musical Ein Wenig Farbe begin mei. Vervolgens is Pia Douwes van 8 tot en met 24 juni in Nederland te zien tijdens Elisabeth in Concert en dit najaar speelt Pia de rol van Morticia Addams in de nieuwe Nederlandse bewerking van The Addams Family.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda