Draai zelf aan de knoppen van Efteling-attracties in De Grote Efteling Koekoekshow

10 juni 2021, 13:14 - Redactie
Draai zelf aan de knoppen van Efteling-attracties in De Grote Efteling Koekoekshow

Vanaf oktober presenteert de Efteling een nieuwe theaterproductie: De Grote Efteling Koekoekshow. Een nieuwe, interactieve voorstelling speciaal voor nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Eindelijk kun je als bezoeker van de theatershow met eigen ogen zien hoe het er achter de schermen bij de Efteling aan toegaat.

Sandra in ’t Groen, Creatief Conceptspecialist Entertainment Efteling, vertelt enthousiast: “Met onze nieuwe productie De Grote Efteling Koekoek Show duiken we in de wereld van 8 tot 12-jarigen. We kiezen daarbij voor een theatervorm die aansluit bij hun behoeften. Anders dan de traditionele vorm van theater die de Efteling eerder hanteerde in haar producties, gaan we nu met het publiek op onderzoek uit en beleven samen een avontuur vol spanning en grappen. Met humor, experimenten en interactie zorgen we ervoor dat het een uniek en memorabel theaterbezoek wordt, waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen en een heel bijzonder kijkje achter de schermen van de Efteling krijgen. Bezoekers van de voorstelling ontdekken wat de directeur van de Efteling zoal doet en krijgen een show voorgeschoteld waarin niets is wat het lijkt.”

Duimpjes omhoog, want bezoekers aan de voorstelling zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar we zien al iets bijzonders op het toneel. Knoppen, hendels, beeldschermen…waar we natuurlijk niet aan komen. Toch?

De Grote Efteling Koekoekshow is tot en met mei 2022 te zien in 34 theaters in Nederland en 5 in België. De première is op zondag 10 oktober in het Parktheater in Eindhoven. Voorstellingen zijn op zaterdag en zondag om 13:30, 16:00 en/of 19:30 uur en duren ongeveer 75 minuten. De show is geschreven voor de doelgroep 8 tot 12 jaar, maar is leuk voor de hele familie zo geeft de Efteling aan.

Première
10 oktober 2021
Dernière
28 december 2022
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over De Grote Efteling KoekoekshowAnder nieuws over De Grote Efteling Koekoekshow
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda