Derde editie Musicals in Concert: Stars From The House

5 januari 2021, 11:47 - Redactie
Derde editie Musicals in Concert: Stars From The House

Van vrijdag 22 tot en met zondag 31 januari vindt de derde editie plaats van Musicals in Concert: Stars from The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link. De cast van deze derde editie van Musicals in Concert: Stars from The House bestaat uit musicalacteurs Vajèn van Den Bosch, Terence van der Loo, Julia Berendse, Channah Hewitt en Naidjim Severina.

De twee eerdere edities zijn succesvol verlopen en er zijn uitsluitend positieve reacties binnengekomen. Musicals in Concert: Stars from the House is een initiatief van producent Nathan Markuszower: "Natuurlijk hoop ik dat vanaf half januari het openbare leven in Nederland weer terug naar normaal kan keren, maar ik vrees dat volle zalen in een theater ook dan nog een utopie zullen zijn. Ik mis het theater enorm en hoop op deze manier zowel de artiesten als de mensen die het online-concert bekijken een klein beetje te vermaken."

De gehele opbrengst van Musicals in Concert: Stars from the House gaat direct naar de deelnemende artiesten, als kleine financiële ondersteuning in deze onzekere tijden. Tickets voor het online musical concert zijn vanaf vandaag vanaf €10,50 te verkrijgen via Eventim. Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda