Demonstratievoorstelling Zodiac de musical op 19 maart

8 maart 2019, 16:46 - Redactie
Demonstratievoorstelling Zodiac de musical op 19 maart

Zodiac de musical is een nieuwe originele Nederlandse productie die door een collectief van vooraanstaande theatermakers gemaakt is en in seizoen 20/21 uitgebracht wordt.

Omdat het een grootschalig project is, dat op een bijzondere locatie in Nederland plaats moet gaan vinden, zoeken de producenten nog een aantal investeerders. Potentiële investeerders en andere belanghebbenden zijn welkom op de demonstratievoorstelling die gegeven wordt op dinsdagavond 19 maart in het Planetarium van Artis.

Zodiac (dierenriem) is een bijzondere musical die twee thema’s combineert: ruime fantasie waarin de sterrenbeelden tot leven komen en de keiharde realiteit van de verwaarlozing van de aarde door de mensheid. En het gaat ook over liefde: jonge ontluikende liefde en nieuw hervonden liefde. Het is een voorstelling die drijft op de geest van deze tijd! Het script is van de hand van Dick van den Heuvel. De muziek is van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer.

Producent en initiatiefnemer is Peet Nieuwenhuijsen van Muzicalz BV uit Breda en hij werkt samen met Gerda van Roshum en Joris van Harmelen van Homemade Productions uit Amsterdam. Personen of organisaties die cultuur belangrijk vinden en staan achter de duurzaamheidsboodschap van Zodiac, worden in de gelegenheid gesteld te participeren in de musical. Als het goed loopt, staat daar een aantrekkelijk rendement tegenover. De makers hopen tot één miljoen euro op te halen, maar participeren kan al vanaf tienduizend euro.

In de demonstratievoorstelling wordt een eerste impressie gegeven van Zodiac de musical op dinsdagavond 19 maart in het Planetarium van Artis. De cast bestaat uit René van Kooten, Lone van Roosendaal, Stanley Burleson, Renée de Gruijl, Samir Hassan, Robin van den Heuvel, Christian Seykens en Lisanne Schut.

Wie als investeerder of andere belanghebbende kennis wil maken met Zodiac de musical, kan zich hiervoor kosteloos aanmelden via de website zodiacdemusical.nl.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over Zodiac Ander nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda