De Musical Dinnershow wegens succes terug op Vliegveld Twenthe

8 juni 2024, 20:37 - Redactie
De Musical Dinnershow wegens succes terug op Vliegveld Twenthe

De Musical Dinnershow keert eind dit jaar wegens succes van vorig jaar terug naar Vliegveld Twenthe. Vanaf 7 december wordt de voormalige militaire luchtbasis opnieuw omgetoverd tot het sfeervolle Londen van 1854. Deze unieke productie biedt een eigentijdse versie van het klassieke Scrooge-kerstverhaal, gecombineerd met een luxe viergangendiner in een adembenemende 360 graden beleving.

Beleef de magie van Dickens’ 19e eeuw in een intieme setting. Met een cast van meer dan 70 man en 6 podia rondom je, geniet je niet alleen van hedendaagse kersthits, maar ook van moderne hiphop- en popliedjes in een Dickens’ jasje. De feestelijke dresscode maakt de ervaring compleet: "Je maakt onderdeel uit van het decor," zegt Simône le Roy, producent, regisseur, schrijver en bedenker van de musical. "Je weet niet waar je naar moet kijken, alles gebeurt om je heen!"

De Musical Dinnershow is een 4 uur durende show met vóór en na de show een gelegenheid om te borrelen en (na) te genieten. Het totale programma duurt 6 uur inclusief ontvangst en borrel.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda