Daphne Wellens toegevoegd cast 40-45

28 augustus 2019, 11:17 - Redactie
Daphne Wellens toegevoegd cast 40-45

Na een welverdiende zomerstop maakt de cast van 40-45 zich opnieuw klaar om het verhaal van Staf en Louis Segers te brengen. Hierbij krijgen ze versterking van actrice Daphne Wellens, die de rol van Sarah Liebman op zich zal nemen.

Daphne wisselt de rol af met Nathalie Meskens, Clara Cleymans en Laura Tesoro, die de cast in februari dit jaar vervoegde. Eerder was Daphne al te zien in reeksen zoals Spring, Rox en Spitsbroers. Het oplettende oog kan haar zelfs herkennen op de achtergrond van heel wat Samson & Gert clips.

Daphne Wellens: "Het is een enorm fijne uitdaging om Sarah te mogen vertolken in 40-45. Ik kijk er erg naar uit om samen met deze fantastische cast op de planken te staan!"

Naast Daphne Wellens zijn ook Maja Van Honsté en Hans De Munter toegevoegd aan de hoofdcast van 40-45. Maja Van Honsté zal afwisselend met Line Ellegiers de rol van Marie De Bruycker op zich nemen. Hans De Munter zal Leon, de verzetsleider, spelen. Beide acteurs zijn al vertrouwd met het verhaal, ze maakten oorspronkelijk deel uit van het ensemble.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda