Danceperados of Ireland vanaf januari in Nederland te zien

23 september 2017, 14:30 - Redactie
Danceperados of Ireland vanaf januari in Nederland te zien

Het authentieke Ierse dansspektakel Danceperados of Ireland is in januari voor het eerst in Nederland te zien. In een show vol live-muziek en dans word je mee op reis genomen naar de roots van de Ierse stepdance, die miljoenen mensen heeft geïnspireerd en Ierland en haar cultuur wereldwijd in de schijnwerpers heeft gezet.

Wat Danceperados of Ireland uniek maakt is dat zowel de muzikanten als de dansers, met hun voetenwerk, geheel live spelen. De passie spat van het podium en voert het publiek mee naar het mystieke Ierland. In een spetterend decor met visuals en beelden van de beroemde fotograaf Alen Macweeney beleef je de kleurrijke historie van de Ierse travellers.

Tweevoudig wereldkampioen stepdance Michael Donnelan, jarenlang solist in Riverdance en Lord of the Dance en algemeen beschouwd als één van de beste Ierse dansers, staat garant voor de onnavolgbare ritmische choreografie van de show. Samen met artistiek regisseur Petr Pandula is een cultureel extravaganza gecreëerd. De muziek in Danceperados of Ireland wordt, onder leiding van Eimhin Liddy, live uitgevoerd door een Ierse folk-band met zangeres Geraldine MacGowan.

De Nederlandse première van Danceperados of Ireland is exclusief te zien in het World Forum Theater in Den Haag van 3 tot en met 7 januari 2018.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda