Culturele Zondag: Musical & Muziektheater 12 Mei De Hallen Amsterdam

4 mei 2019, 11:07 - Redactie
Culturele Zondag: Musical & Muziektheater 12 Mei De Hallen Amsterdam

Elke maand is er een gratis Culturele Zondag in de Hallen in Amsterdam, zodat iedereen kennis kan maken met cultuur. Telkens met een ander thema en een combinatie van optredens, workshops en een markt.

De Culturele Zondag staat komende Moederdag in het teken van Musical & Muziektheater. Wil jij genieten van de mooiste liedjes uit moderne musicals of een echte klassieker? Of wil je liever zelf aan de slag? Kom dan langs op 12 mei.

Altijd al op het podium willen staan of iets bijzonders aan je moeder cadeau geven deze Moederdag? Doe dan mee aan de gratis zangworkshop voor kinderen van Eva ter Hoor en studeer een speciaal liedje in. De workshop start om 14:15 uur.

Op het hoofdpodium zal musicalster Michelle van de Ven nummers uit Evita, Sound of Musical, Into the Woods en Les Miserables zingen.

Het Amsterdams Musical Concertkoor verzorgt een inzing-sessie en er is een mini-concert. Zij sluiten af met een unieke preview van hun nieuwe voorstelling, de klassieker Chicago. Zangeres Merit Veldhuizen zingt samen met Anouk Brouwer een duet uit de populaire film Frozen, ook Wicked komt voorbij en brengen zij Belle & het Beest ten gehore.

De RTL Talent Academy en de Telekids Musicalschool bundelen hun krachten geven samen een wervelende show van zang en dans.

Verder schitteren op het podium: Greyvibes en Nationaal Jeugd Musical Theater en Tappin’it.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda