Cirque Éloize vanaf begin juli terug in Carré

8 maart 2017, 15:48 - Redactie
Cirque Éloize vanaf begin juli terug in Carré

Begin juli zal Cirque Éloize terug gaan keren naar Koninklijk Theater Carré, dit keer met de nieuwe show Saloon. Saloon is een familieshow met live muziek en acrobatiek.

Live muziek speelt een belangrijke rol in Saloon. Nieuwe en bekende folkmuziek onder andere van Johnny Cash en Patsy Cline wordt live gespeeld en gezongen door een viertal muzikanten. Tussen de acts door, tonen ook de overige artiesten hun muzikale talenten door mee te zingen of instrumenten te bespelen.

“Ik vind het geweldig dat we aankomende zomer weer in Carré staan om onze nieuwste productie Saloon voor het eerst in Nederland te spelen. Ik ben ontzettend benieuwd wat het Nederlandse publiek ervan vindt. Ik kan iedereen aanraden om Saloon met het hele gezin te bezoeken. Humor, acrobatiek op topniveau, poëzie, vernieuwende choreografieën en heel veel spektakel; deze energieke voorstelling heeft het allemaal en is daarom geschikt voor bezoekers van alle leeftijden. Grote kans dat de kinderen de rest van de zomer aan hun acrobatische skills werken!" aldus Jeannot Painchaud, oprichter en artistiek directeur Cirque Éloize.

Het Canadese circusgezelschap staat internationaal bekend om zijn vernieuwende en baanbrekende circusvoorstellingen. Saloon is te zen vanaf woensdag 5 juli tot en met donderdag 13 juli. Afgelopen jaar was Cirque Éloize in Carré te zien met de show iD.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Het Ontzet van…
Locatie: De Fabriek Coevorden
Datum: 03-12-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda