Céline Purcell te zien in Morning Blossoms

19 juli 2016, 13:24 - Redactie
Céline Purcell te zien in Morning Blossoms

Na het succes van Homebody komt ODD Continent met een nieuwe theaterbelevenis: Morning Blossoms. De hoofdrol wordt gespeeld door tweevoudig John Kraaijkamp Musical Award-winnares Céline Purcell. Morning Blossoms is een actueel verhaal voor alle leeftijden, met choreografieën van Remi Wörtmeyer, met nieuwe muziek van Chloé Charody en Malcolm Rock, uitgevoerd door het Orkest van het Oosten.

Verhaal

ODD staat voor Opera + Dans + Drama. Artistiek leider Malcolm Rock maakt multidisciplinair theater dat het beste uit die genres combineert. In Morning Blossoms vertelt een internationale cast van tien dansers, twaalf zangers en veertig muzikanten een verhaal van hoop en vergankelijkheid. Als de Japanse Asuka van haar dochtertje wordt gescheiden door een tsunami, is ze vastbesloten haar dorpsgenoten bij te staan in de zoektocht naar hun vermiste kinderen.

De rol van Asuka wordt gespeeld door Céline Purcell die eerder al speelde in onder andere Mamma Mia, My Fair Lady, Wicked en Les Misérables. Op TV was Céline tien seizoenen te zien als Julia in de comedy Kinderen geen bezwaar.

Multitalent Malcolm Rock werkte over de hele wereld als artistiek leider, schrijver en regisseur. Rock boekte in Nederland succes met zijn operaballetvoorstelling Homebody. Componist Chloé Charody schreef muziek voor circussen, operahuizen en symfonie-orkesten. Ze werd in haar thuisland al uitgeroepen tot Young Australian Composer of the Year. Choreograaf Remi Wörtmeyer is eerste solist bij het Nationale Ballet. In 2013 werd hij geëerd met de Alexandra Radius Prijs. De Nieuw-Zeelandse Tecwyn Evans dirigeert de voorstelling.

De voorstelling gaat 12 oktober in première in Theater De Spiegel in Zwolle en is daarna te zien in Haarlem, Utrecht, Heerlen, Tilburg en Groningen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda