Cats op Broadway gaat definitief stoppen dit jaar

schedule22 juni 2017, 08:22 - Redactie
Cats op Broadway gaat definitief stoppen dit jaar

De musical Cats op Broadway zal gaan stoppen, de vernieuwde versie van de musical van Andrew Lloyd Webber draaide pas sinds augustus op Broadway. Na de kerst zal definitief het doek gaan vallen voor de voorstelling.

Cats verscheen in 1982 voor het eerst op Broadway en was 18 jaar lang te zien in New York. De musical werd een van de publiekslievelingen samen met klassiekers als The West Side Story en The Phantom of the Opera. Cats keerde afgelopen jaar dus terug maar de inkomsten van de show bleken teleurstellend. De voorstelling haalt zo'n 750.000 dollar per week binnen en dat is onvoldoende om een show te financieren.

De show Sunset Boulevard, ook van Andrew Lloyd Webber, met actrice Glenn Close in de hoofdrol, stopt eind juni. Na het einde van Cats en Sunset Boulevard blijven er nog twee muscials van de componist te zien op Broadway: School Of Rock en The Phantom Of The Opera, de langstlopende show op Broadway.

Bron: RTL Nieuws

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiƫle trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda