Castleden aangekondigd voor de Rocky Horror Show, Titanic en Saturday Night Fever

7 maart 2020, 10:23 - Redactie
Castleden aangekondigd voor de Rocky Horror Show, Titanic en Saturday Night Fever

Artistiek directeur Hans Cornelissen van De Graaf & Cornelissen heeft zojuist nieuwe namen bekend gemaakt voor de drie musicalproducties van aankomend theaterseizoen, de Rocky Horror Show, Titanic en Saturday Night Fever.

Sven Ratzke en Esmee Dekker waren al bekend gemaakt voor de Rocky Horror Show. Aan deze namen worden Ellen Pieters, Yoran de Bont en Samir Hassan toegevoegd. De Rocky Horror Show zal dit jaar op 28 september in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Voor de musical Titanic waren René van Kooten en Mariska van Kolck al bekendgemaakt. Wieneke Remmers, Dennis Willekens, Marijn Brouwers, Paul Donkers en Bert Simhoffer zullen ook in deze productie te zien zijn. De première van Titanic zal plaatsvinden op 22 november dit jaar in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Naast deze twee producties zal ook Saturday Night Fever door het land gaan toeren. Eerder werd al bekend dat Vajèn van den Bosch en Javan Hoen hierin zullen schitteren. De cast wordt aangevuld met Urvin Monte, Martijn Vogel en Marlous van den Heuvel. De première is op 25 januari volgend jaar in het Zaantheater in Zaandam.

De overige castnamen worden tijdens diverse perspresentaties in april bekend gemaakt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda