Cast Kinky Boots op boot café Montmartre tijdens Pride Amsterdam

28 juni 2019, 09:50 - Redactie
Cast Kinky Boots op boot café Montmartre tijdens Pride Amsterdam

Tijdens de grote botenparade door de grachten op 3 augustus tijdens Pride Amsterdam is een deel van de cast van de nieuwe musical Kinky Boots prominent aanwezig op de boot van Café Montmartre. Onder hen de hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina en Jonathan Demoor en de drag-queens The Angels. Kinky Boots gaat over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn en mag daarom niet ontbreken tijdens Pride Amsterdam.

Op de boot van Café Montmartre zullen zij acte de présence geven. Café Montmartre is al tientallen jaren een begrip in Amsterdam en daarbuiten. Wereldwijd is de bar bij velen bekend. Momenteel is café Montmartre nog een van de weinige gaybars in Amsterdam die sinds het begin dezelfde uitstraling heeft en waar niets aan het concept veranderd is. Hoewel café Montmartre een gaybar is, heten ze iedereen welkom. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen ho, he, bi, trans of wie je ook wilt zijn. Iedereen is gelijk en dat merk je aan de sfeer in het café.

De muziek varieert van de 80’s, 90’s tot nu en ook oude en nieuwe songfestivalliedjes worden vaak gedraaid. Het personeel is altijd in voor een feestje en dat zal straks ook op de boot op 3 augustus tijdens Pride Amsterdam te zien en horen zijn. Samen met de cast van Kinky Boots gaan ze er een geweldig feest van maken.

Kinky Boots door De Graaf & Cornelissen Entertainment is vanaf eind oktober te zien in de Nederlandse theaters.

Première
11 november 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over Kinky Bootskeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Kinky Boots
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda