Carré opent opnieuw haar deuren, West End Blindness verlengd tot 13 december

17 november 2020, 19:31 - Redactie
Carré opent opnieuw haar deuren, West End Blindness verlengd tot 13 december

Vanavond is door de overheid bevestigd dat theaters weer open mogen voor 30 personen. Koninklijk Theater Carré opent opnieuw haar deuren met de succesvolle West End productie Blindness en programmeert extra voorstellingen tot en met 13 december.

De eerste 48 voorstellingen van de innovatieve licht- en geluidsinstallatie Blindness waren vorige maand binnen enkele uren uitverkocht.

"Wij gaan graag weer open, hoe beperkt 30 personen voor een theater met 1.756 stoelen ook is. Kunst en cultuur horen bij het dagelijks leven en we hopen op deze manier zo veel mogelijk bezoekers deze bijzondere productie Blindness te laten ervaren. Het verhaal was altijd al relevant, maar nu wellicht nog relevanter dan ooit." Madeleine van der Zwaan, directeur Koninklijk Theater Carré.

Vijf maanden na de lockdown ging op West End The Donmar Warehouse als eerste theater weer open voor publiek met Blindness. De voorstelling is gemaakt tijdens de coronacrisis met als onderwerp het besmettelijke blindheidsvirus dat de stad snel in paniek brengt. Carré heeft het initiatief genomen om deze productie naar Amsterdam te halen. 30 bezoekers kunnen per keer op het toneel van Carré plaatsnemen.

De kaartverkoop voor Blindness start morgen om 9:00 uur.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda